VAN / GÜRPINAR - Atatürk İlkokulu

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yüksel ZORLU ve Şube Müdürümüz Erdal KILIÇASLAN okulumuzu ziyaret ederek Kitap-Van projesi kapsamında kitapları gelen öğrencilere kitaplarını verdi. Ardından 2A/B sınıflarının düzenlemiş olduğu yerli malı haftası programına katıldı. Burada yerli malı kullanımının önemini vurgulayan müdürümüz öğrencilerin ikramlarından tattı.

Kas

İlimizde düzenlenen satranç turnuvasında okulumuz 2/B sınıf öğrencisi Samet Can ELİTAŞ tüm rakiplerini yenerek il birincisi oldu. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyoruz.

Kas

İlimizde düzenlenecek olan satranç turnuvasına katılmak üzere okulumuzda sınıf düzeyinde turvuvalar gerçekleştirildi. Turnuvada başarı gösteren 2.,3., ve 4. sınıf düzeyinde birinci olan öğrencilerimiz okulumuzu ilimzde temsil edecekler. Turnuvaya katılacak olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Organ bağışı ülkemizde ve dünyada önemli konulardan biri. Çeşitli hastalıklardan dolayı her yıl binlerce insanımız yaşamlarına sağlıklı şekilde devam edebilmek için organ bağışı bekliyor. Bu kapsamda ağaç yaşken eğilir diyor ve öğrencilerimizi şimdiden bu konu hakkında bilgilendirme gereği duyuyoruz. Bu kapsamda öğrencileirmiz organ bağışının önemi hakkıda öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirilip farkındalık oluşturuldu.

Kas

29 Ekim kutlamaları okulumuzda coşkuıyla kutlandı. Öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle Cumhuriyet'in 100. yılını büyük bir mutlulukla kutladı.

Ekm

Cumhuriyetmiz 100 yaşında. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün de dediği gibi ' EY YÜKSELEN YENİ NESİL! İSTİKBAL SİZSİNİZ. CUMHURİYETİ BİZ KURDUK, ONU YÜKSELTECEK VE YAŞATACAK OLAN SİZSİNİZ.!. Bu büyük günü bir kez daha kutluyor ve tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. YAŞASIN CUMHURİYET.

Ekm

İlçe kaymakamımız Sn. Yasin ERDEM okulumuzu ziyaret etti. Kaymakamımız, öğretmenlerimiz ile sohbet ettikten sonra öğrencilerimizle ilgilendi. Kaymakamımıza ilçe milli eğitim müdürümüz Sn. Sami SALİHOĞLU'da eşlik etti.