VAN / GÜRPINAR - Atatürk İlkokulu

0432 5512060
ZZ
Adres
CUMHURİYET MAH. ESKİ SANAYİ SK. VAN ET ÇOK PROGRAMLI LISESI BLOK NO 15 GÜRPINAR / VAN
Vizyon
Öğrencilerin; Bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
08:30-14.30
SERVİS VE TOPLU TAŞIMA
GÜRPINAR MERKEZ CUMHURİYET MAH.
MERKEZ
İLKOKUL
İLKOKUL
FUTBOL
VAN OKUYOR
Diğer Hususlar
OKULUMUZ VAN MERKEZE 23 KM MESAFEDEDİR. OKUL İLÇE MERKEZ İLKOKULUDUR. KALORİFER İLE ISITMA MEVCUTTUR. OKULA VE İLÇEYE ÖĞRETMEN SERVİSLERİ MEVCUTTUR. SINIFLARIN ÖĞRENCİ SAYISI ORTALAMA 20 CİVARINDADIR.